Tamogatas

KIEMELT REFERENCIÁK

TELEPÜLÉSI MEGOLDÁSOK

Magyarország települései a technológia fejlődésében is minden nap új meg új kihívások elé néznek, mivel a városi infrastruktúra fejlesztései költségesek és a befektetett eszközök megtérülése, társadalmi haszna sokszor nehezen kalkulálható. Ráadásul a most felhasznált források 15-20 évre meghatározzák egy település fejlődési lehetőségeit, fenntartási és üzemeltetési költségeit, és egyáltalán a versenyképességet. Innovativ fejlesztési megoldásaink segítik a településeket ebben a versenyben. Büszkék vagyunk, hogy számos települést segíthetünk egy modernebb, fenntarthatóbb jövő elérésében kollégáink kiemelkedő szaktudásával.

UDG - VÁROSÜZEMLETETÉS EGYSZERŰEN.

TERMÉKFEJLESZTÉS

Szerteágazó szakmai háttérrel rendelkező csapatunk gyors és személyreszabott IT megoldásokkal, településfejlesztési eszközökkel és hatékony projekttapasztalattal lépdel előre a városüzemeltetés digitalizációjában. Legyen szó részfeladatok fejlesztéséről, vagy komplett rendszerek installálásáról, szívesen vállaljuk a kihívást.

ÜZLETFEJLESZTÉS

Üzletviteli tanácsadás, auditálás valamint energiahatékonyságot javító magán ls önkormányzati beruházások, renkonstrukciók gazdasági modelljeinek kidolgozása. Üzemletetési alapú digitális megoldások integrálása.

Ötlettől - Üzletig.

Üzletfejlesztés háttér

REFERENCIÁK

Büszkék vagyunk, hogy az elmúlt 10 évben olyan projektekben vehettünk részt, amelyek a mai napig meghatározzák sikereinket. Partnereink és megbízóink mind megelégedéssel fordulnak hozzánk újabb és újabb megbízással, mert tudják, hogy professzinális csapatunk sohasem hátrál meg a kihívás elől.

Kapcsolat

Iroda
Loading...
Telephely
Loading...